Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • Luksusfest for lottomillionærer

    • Fingermat og smÃ¥snacks til aperitiffen
    • NyttÃ¥rsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedÃ¥pen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter pÃ¥ dansk: "skrub af mad"
  • Velg rett

    • Hummer i chablisgelé med blomkÃ¥lkrem og smÃ¥grønnsaker
    • Blinis med løyrom og seterrømme
    • Vaktler fylt med gÃ¥selever servert med bakte fikener, franske erter, trøffelpotetpuré og madeirasaus
    • Stilton-ost servert med portvinssyltede valnøtter og hasselnøtter
    • Bringebærsufflé med markjordbærconsommé og vanilje- og bringebærsaus

Luksusfest for lottomillionærer

Vaktler fylt med gåselever servert med bakte fikener, franske erter, trøffelpotetpuré og madeirasaus
Vaktler, gåseleverterrin, salt, pepper, smør, fiken, sukker, selskapserter, sjalottløk, kokt skinke, mandelpoteter, fløte, trøffel, gulrot, sellerirot, løk, hvitløk, timian, laurbærblad, rødvin, kyllingkraft, madeira, sitron, maisennastivelse