Om forfatterne Bla i boken Anmeldelser Handlelister Anbefalt drikke Invitasjoner og bordkort
  • En smak av Norge

    • Fingermat og småsnacks til aperitiffen
    • Nyttårsaften med stilfull eleganse
    • 17. mai-lunsjen
    • Klassiske juleretter
    • Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
    • Luksusfest for lottomillionærer
    • Den ville høstfesten
    • Skalldyraften
    • Fest for en slunken pengepung
    • Piknik i det fri
    • Grillfest for alle penga
    • Tyrefekterens tapasbuffet
    • Carnevale di Venezia
    • Asiatisk festmiddag
    • En smak av Norge
    • Barnebursdag
    • Den store barnedåpen
    • Lynkurs i sushi
    • Osteaften
    • Nattmat, eller som det heter på dansk: "skrub af mad"
  • Velg rett

    • Varmrøkt laksefilet servert med selleripuré, marinert steinsopp og engsyrevinaigrette
    • Einerbærstekt reinsdyrfilet servert med kremet rosenkål med spekeskinke, bakte persillerøtter, ristede pærer og tyttebærsaus
    • Epleterte ”Hardanger” i karamellflak servert med kanelmousse og honningsaus

En smak av Norge

Einerbærstekt reinsdyrfilet servert med kremet rosenkål med spekeskinke, bakte persillerøtter, ristede pærer og tyttebærsaus
Reinsdyrfilet, salt, sort pepper, einerbær, solsikkeolje, rosenkål, fløte, maisennastivelse, spekeskinke, persillerøtter, smør, pærer, brunt sukker, smør, rødvinseddik, sjalottløk, rødvin, portvin, viltkraft, tyttebær, usaltet smør