Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Fingermat og smĂĄsnacks til aperitiffen
- NyttĂĄrsaften med stilfull eleganse
- 17. mai-lunsjen
- Klassiske juleretter
- Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
- Luksusfest for lottomillionærer
- Den ville høstfesten
- Skalldyraften
- Fest for en slunken pengepung
- Piknik i det fri
- Grillfest for alle penga
- Tyrefekterens tapasbuffet
- Carnevale di Venezia
- Asiatisk festmiddag
- En smak av Norge
- Barnebursdag
- Den store barnedĂĄpen
- Lynkurs i sushi
- Osteaften
- Nattmat, eller som det heter pĂĄ dansk: "skrub af mad"
Crème brûlée med marinerte frukter
- Rekesalat med avokadomos, ananassalsa og cocktaildressing
- Grønne asparges med spekeskinke og urtedressing
- Helstekt oksefilet innbakt i butterdeig, hvitløkstekte aspargesbønner, bakte tomater og rødvinsaus
- Kyllingbryst i fløtesaus servert med grønnsaksfrikassé og fersk pasta
- Grytestekt reinsdyrbiff anrettet med smørstekte rosenkål, ristede persillerøtter og kremet viltsaus
- Crème brûlée med marinerte frukter
- Hjemmelaget iskrem med sjokolade, mandler og marsipan, melkesjokoladesaus
Konfirmasjon. Fra pliktløp til minneverdig fest
Crème brûlée med marinerte frukter
Melk, vaniljestang, sukker, egg, fløte, appelsin, melon, ananas, jordbær, sitronmelisse